Logo

Røget laks med fennikel-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4-6 tynde skiver røget laks
1 stor fennikel
1 fint snittet chili
saft fra 1 citron
4 spsk olivenolie
salt

Snit fennikelen i papirstynde skiver og læg dem i en skål med chili, citronsaft og olivenolie. Drys med lidt salt og vend det hele godet sammen. Lad det stå og marinere i 10 minutter. Server til laksen med et godt brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 574 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her