Logo

Røgede sild i æggekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg skæres i tynde skiver og brunes let i smør. 8 æg piskes sammen med 3 dl mælk og lidt salt og peber. Massen hældes på løgene, og æggekagen tilberedes. De røgede sild, som er befriet for ben og skind, varmes i ovnen. Halve tomater ristes i smør. Når æggekagen er næsten færdig, lægges de røgede sild i stjerneform på æggemassen med en halv tomat mellem hver sild og fyldes med ærter. Drysses med fintskåret purløg. Sættes endnu lidt i ovnen. Når æggekagen er færdig, serveres den med pommes sautes og agurkesalat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her