Logo

Rødvinsmarineret nakkefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

nakkefilet
rosmarin
salt
rødvin

Nakkefileten stikkes med en stegegaffel, lidt over det hele.
Krydr på alle sider med rosmarin og salt.
Dæk med en god rødvin. Skal marinere i 1-2 døgn ved 5ºC.

Stegetid ca. 1,5 time (kernetemp. 75ºC.)
Kan fx. serveres med rødvinssauce, sauterede rodurter (gulerødder, kartofler, japanræddiker, radiser).
Skæres i grove strimler og ristes med provencalsk krydderi.
Kroketkartofler.
Ristede champignoner og løg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her