Logo

Rødvinsmarineret hjortefilet med Hasselbachkartofler og rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-800 g hjortefilet
Provencekrydderi
1 lille skiveskåret porre
Salt
Marinade:
2 dl Rødvin
2 spsk citronsaft
1 tsk provencekrydderi
Sauce:
2 tsk salt
250 g smør
1 dl fløde
peber
 
Marinaden blandes og kødet trækker 4-6 timer i marinaden i køleskab.
Kød og porreringe brunes i gryde ved kraftig varme. ca. 10 min.
Kødet vendes jævnligt.
Der krydres med salt og provencekrydderi.
Kødet steger færdig ved svag varme i ca. 15 min.
Tages op og trækker i 15 min. inden servering.
Marinaden hældes i gryden og koges kraftigt i 5-8 min.
Så skrues ned til jævn varme og fløden kommes i.
Smages til med salt og peber.
(Saucen kan evt. jævnes lidt hvis den er for tynd.) Umiddelbart før
servering piskes det kolde smør i.
Serveres med Hasselbachkartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her