Logo

Rødvinsmarinade til fondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kviste rosmarin eller timian
10 stk peberkorn
1 stk laurbærblad
1 flaske god rødvin
1 spsk salt


Kom rødvinen, krydderier og 1 spsk salt i en gryde og lad det langsomt koge. Tænd for fonduen.
Derefter hælder man rødvins marinaden i fonduegryden og lader den småsimre. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her