Logo

Rødvinsfondue

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g perleløg
250 g markchampignon
2 persillerødder
250 g cherrytomater
400 g mørt oksekød – mørbrad, filet eller velhængt inderlår
2 kviste rosmarin eller timian
10 peberkorn
1 laurbærblad
1 flaske rødvin

Hæld kogende vand på perleløgene og lad dem trække ca. 5 min.
Pil dem. Rens champignonerne.
Skræl persillerødderne og skær dem i tynde skiver.
Skyl cherrytomaterne.
Skær kødet i terne 2x2 cm og 1 cm’s tykkelse.
Anret det hele på et fad.
Tænd fonduen.
Bring rødvin, krydderier og 1 spsk salt langsomt i kog i en gryde.
Hæld det i fonduegryden og hold rødvinsmarinaden småsimrende.
Sæt løg på nogle af de første spid, de skal have længst.
Lad dem simre ca. 10 min.
Tilbered herefter de andre grønsager ca. 5 min.
Kødet tilberedes efter ønske 2-5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her