100 g perleløg
250 g markchampignon
2 persillerødder
250 g cherrytomater
400 g mørt oksekød – mørbrad, filet eller velhængt inderlår
2 kviste rosmarin eller timian
10 peberkorn
1 laurbærblad
1 flaske rødvin
Hæld kogende vand på perleløgene og lad dem trække ca. 5 min.
Pil dem. Rens champignonerne.
Skræl persillerødderne og skær dem i tynde skiver.
Skyl cherrytomaterne.
Skær kødet i terne 2x2 cm og 1 cm’s tykkelse.
Anret det hele på et fad.
Tænd fonduen.
Bring rødvin, krydderier og 1 spsk salt langsomt i kog i en gryde.
Hæld det i fonduegryden og hold rødvinsmarinaden småsimrende.
Sæt løg på nogle af de første spid, de skal have længst.
Lad dem simre ca. 10 min.
Tilbered herefter de andre grønsager ca. 5 min.
Kødet tilberedes efter ønske 2-5 min.