Logo

Rødtunge, stegt med porrer og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

4 rødtungefileter
lidt hvedemel - kan undlades
6 porrer
1 spsk kapers
saft fra ½ citron
2 spsk olivenolie
frisk estragon
salt og peber

Vend fiskene i hvedemel og fold dem sammen. Varm lidt olie på en pande og steg fiskene gylden på begge sider. Krydr med salt og peber. Rens og del porrerne. Kog dem i lidt vand tilsat salt i 5 minutter. Hæld vandet fra og tilsæt kapers, citron og olivenolie. Vend med plukket estragon. Anret porrerne med fisken og den friske olivensauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.203 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her