Logo

Rødtunge med aubergine-tomat kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødtunge med aubergine-tomat kompot

4 pers.

600 g rødtungefileter

Kartofler:
600 g nye kartofler
¼ pose frisk  purløg
¼ pose frisk  persille
½ stk rødløg
hvidvinseddike
½ dl vindruekerneolie
1 tsk dijonsennep

Kompot:
1 stk aubergine
2 bøftomater
½ stk rødløg
1 kvist frisk  rosmarin
2 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 tsk sukker
1 spsk balsamico
1 tsk havsalt
1 knivspids peber

Skær rødtungen i fileter på ca. 150 gram (eller få din fiskehandler til at skære dem ud for dig).
Kompot: Snit aubergine, tomater og rødløg i ca. 1x1 cm terninger.

Hak rosmarin og hvidløg fint og svits det hele i olivenolie på en pande ved svag varme. Når det hele er blødt, tilsættes sukkeret og balsamicoen samt salt og peber og steger videre 4-5 minutter.

Herefter køles det af.
Kartoflerne vaskes grundigt, koges færdige og køles af, før de skæres i kvarte.

Snit purløg, persille og rødløg fint.

Rør eddike, olie og sennep sammen og vend det sammen med kartoflerne.
Kom en skefuld aubergine- og tomatkompot på midten af hver af fileterne og rul dem sammen.

Læg dem i et ovnfast fad smurt med smør.

Drys salt og peber efter behag og bag dem i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 12-15 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 993 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her