Logo

Rødtunge i sommerkål med kartoffel- og avocadokompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 samt karrysauce

 

1 sommerkål
8 kartofler
3 rødløg
1 tsk karry
1 bundt bredblade t persille
fløde
smør
peber og salt
1 avocado
600 g rødtungefilet

Sommerkål kan være savoykål eller spidskål.

Sæt først kartoflerne over.
Blancher hele blade fra kålet.

Giv rødtungefileterne lidt salt og peber.

Rul fileterne ind i kålbladene.

Lav ca. 6-8 ruller og hæld lidt vand i en gryde.

Heri dampes de indrullede fileter i ca. 4-5 minutter.

Vandet skal gemmes til karrysaucen.

Kartoffel- og avocadokompot:
De forkogte kartofler, avocadoen samt 2 rødløg skæres i tern og sauteres på en hed pande i ca. 3-4 minutter.

Tilsæt hakket bredbladet persille.

Karrysauce:
1 rødløg snittes i tern og svitses med karry i lidt smør på en pande.

Vandet fra fileterne tilsættes sammen med fløde.

Smag til med salt og peber.
Evt. pasta som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her