Logo

Rødtunge i purløgscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 personer

6 rødtunger
rugmel
usaltet smør
4 dl piskefløde
4 dl fiskefond
1 stort bundt purløg
2 rødbeder (250 g)
2-3 spsk mild vineddike

Fløde og fiskefond reduceres til ca. det halve, smages til med salt og peber. Inden serveringen tilsættes den fintklippede purløg. Rødbederne skæres i tynde strimler. De sauteres i smør på panden, til de er møre, kun få min.

De krydres let med salt og friskkværnet peber, tilsættes vineddike og gives et let opkog til eddiken er væk. Halvdelen af fileterne krydres med salt og peber. Den anden halvdel vendes i melet, krydret med salt og peber. Steges nødebrunt i smør.

Serveres med fx. aspargeskartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her