Logo

Rødtunge i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Ovntid: ca. 30 min. Ikke fryse-egnet
(4 personer)

4 små rødtunger (eller 2 store)
salt og peber
1 citron
50 g smør Grønsager:
250 g broccoli
4-5 blegselleristilke
3-4 små gulerødder
4 porrer
½ liter grønsagsbouillon eller vand
Tilbehør:
små kartofler og/eller brød

Gnid de rensede fisk med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Snit de rensede grønsager fint og kom dem i et ovnfast fad.
Hæld grønsagsbouillon på, så grønsagerne er dækkede hvis der bruges vand, må der tilsættes salt.
Læg folie eller film over og sæt fadet i ovnen ved 225ºC i et kvarter.
Tag folien af og læg fisken på grønsagerne.
Kom smørklatter på. Lad retten komme i ovnen endnu 15-20 min.
Dæmp evt. varmen mod slutningen af ovntiden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (10 stemmer)
Siden er blevet set 8.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
497810-03-2016 16:29:56 Heidi T
skal der bruges hele flåede fisk eller fileter til denne ret?

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her