Logo

Rødspætteruller på grønsagsbund 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 gulerødder (325 g)
4 stilke bladselleri
1 porre (250 g)
 
4-6 rødspættefileter/søtungefileter
150 g spinat (optøet)
4-6 stk røget laks (evt. lakserester)
½ tsk muskatnød
1 tsk salt
¼ tsk peber
 
Tilbehør:
Persille
kartofler
smeltet smør
flûte
 
Snit gulerødderne groft på pommesfritesjernet. Snit bladselleri og porre groft.
Kom grønsagerne i et mikroegnet fad. Tildæk og damp i mikrobølgeovnen
4 min ved 900 W.
Fordel spinaten på fiskefileterne og krydr med muskatnød, salt og peber. Læg laks på og rul fileterne sammen.
Læg fiskerullerne på grønsagerne.
Tildæk og damp retten i 6-8 min ved 900 W.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her