Logo

Rødspætteruller på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 gram rødspættefileter (ca. 4 stk)
salt, peber
 
Fyld:
½ løg (ca. 30 gram)
1 lille gulerod (ca. 50 gram)
1 bundt frisk persille
tandstikkere
 
Grønsagsbund:
1 lille løg (ca. 30 gram)
½ fed hvidløg
2 tsk fedtstof
1 gulerod (ca. 60 gram)
½ persillerod (ca. 75 gram)
½ dåse flåede hakkede tomater
½ dl vand
salt, peber
evt. jævning
 
Rødspættefileterne rengøres og drysses med salt og peber.
Løget pilles og hakkes fint.
Guleroden skrælles og rives fint. Persillen skylles og hakkes fint.
Løget, guleroden og persillen blandes og fordeles over fileterne.
Fileterne rulles sammen og holdes sammen med tandstikkere.
 
Grønsagsbunden laves ved at løget pilles og hakkes fint.
Hvidløget presses, guleroden og persilleroden skrælles og rives groft.
Løget og presset hvidløg svitses i fedtstoffet i en gryde, til løgternene
er klare. Guleroden og persilleroden tilsættes sammen med flåede,
hakkede tomater og vand.
Grønsagerne koger i ca. 5 min. under låg, til de er møre.

Grønsagerne kan evt. jævnes, hvis der ønskes en jævn bund.
Grønsagerne smages til med salt og peber.
Rødspætterullerne lægges i grønsagerne, og retten simrer i ca. 8-10
min. under låg.
Rødspætteruller på grønsagsbund serveres med persilledryssede
kartofler.
Tips: Pastinak kan anvendes i stedet for persillerod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her