Fisk:
600 g rødspætterfilet
salt og peber
1 citron
Gylden rissalat:
4 dl ris
1 tsk gurkemeje
2 røde peberfrugter
2 grønne peberfrugter
1 stor dåse ananas i skiver ca. 500 g
Dressing:
1 fed hvisløg
4 spsk olie (f. eks. olivenolie)
2 tsk honning
drys af ½ fiskebouillonterning
Gyldne ris: Kog risene med gurkemeje i vandet.
Skær peberfrugterne i tern, og skær ananasskiverne i mindre stykker.
Bland de kogte ris med ananas og peberfrugter.
Dressing: Pres hvisdløget gennem en hvidløgspresser, og bland det med de øvrige ingredienser til dressingen.
Vend dressingen i risene.
Rødspætteruller: Læg rødspætterfileterne med skindsiden opad, drys lidt salt og peber på og pres citronsaft henover.
Rul fileterne sammen fra hoved mod halen med skindsiden indad.
Læg fiskerullerne i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden.
Tilsæt salt til vandet.
Bring vandet i kog under låg, og kog rullerne i 3 minutter.
Tag gryden væg fra varmen og lad fisk stå 5 minutter.
Servér fiskerullerne på ein bund af gylden rissalat (smager fint både
varm og kold).