Logo

Rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ rødkålshoved, ca. 2 kg
25 g smør/margarine
2 syrlige æbler
1 dl eddike
2 dl ribssaft
½ dl sukker
1 tsk salt

Snit rødkålen og svits den i fedtstof. Tilsæt tynde æblebåde. Kom eddike og ribssaft ved, lad rødkålen småkoge 45 min. Smag til med sukker og salt.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her