Logo

Rødfisk med bagt fennikel og citruskartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g rødfiskefilet
1000 g små nye kartofler med skræl
250 g spinat frisk
2 dl fløde
olie
salt
peber
2 stk fennikel
1 tsk honning
2 stk citron usprøjtet

Citruskartofler:
Kartoflerne skrubbes, skæres i både og lægges i et ovnfast fad. Skallen fra en ½ citron drysses over kartoflerne sammen med salt og lidt olie. Knuste limeblade kan med fordel anvendes istedet for citronskal. Skær 1 citron i tynde både og fordel dem mellem kartoflerne. Bages i ovnen ved 200 g i ca. 30 min. eller til de er møre.

Bagt fennikel:
2 stk fennikel placeres på bagepapir i et ovnfast fad og krydres med salt og stænkes med olivenolie. Indpakkes derefter i bagepapiret, så fenniklen bages i egen saft. Bages sammen med kartoflerne ved 200 g i ca. 30 min.

Rødfisk:
Filetterne krydres med salt og steges i lidt olie på en pande med skindsiden nedad - først ved hård varme, så de danner skorpe, og derefter ved mindre varme indtil kødet er hvidt.

Spinatsauce:
Spinatbladene svitses let i en smørklat. Fløde, lidt citronsaft og honning kommes i og det koges op. Smages til med salt og peber og serveres med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her