Logo

Rødbeder på græsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bdt nye rødbeder med top
1 bdt persille eller dild
1 spsk olivenolie
1 citron i både
 
Skær toppen af rødbederne, skyl dem og fjern de groveste blade og stilke.
Blancher dem 30 sek. i letsaltet vand.
Kog herefter rødbederne i vandet i 20 min.
Overhæld straks med koldt vand og smut dem.
Skær rødbederne i skiver og fordel dem i et fad.
Stænk med lidt olivenolie og drys med salt og peber.
De blancherede toppe duppes tørre i et viskestykke, snittes groft og
blandes med krydderurterne.
Varm blandingen op på en pande med lidt olivenolie.
Fordel den over rødbederne.
Server med citronbåde og et hvidt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her