Logo

Rødbedechutney med svesker og kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g syltede rødbeder drænet vægt
250 g svesker vejet uden sten
200 g rå rødbede
1,25 dl syltelage fra rødbeder
1,5 dl rødvins -eller sherryeddike
2 hele milde chili
1 stjerneanis
2 cm kanel hel
1 dl stærk kaffe
salt, peber
4 enebær
 
Skær sveskerne ud i tern a ca. ½ x ½ cm.
Skær de syltede rødbeder ud i lidt mindre tern.
Skær de rå rødbeder i helt små tern.
Bring sveskerne i kog med syltelage, eddike, krydderier og kaffe.
Kog ca. 6-8 min. til sveskerne er blevet bløde uden dog at smatte helt ud.

Kast de rå rødbedetern i gryden og træk den så af blusset.
Kom grydens indhold i en skål, lad det køle lidt af.
Vend de syltede rødbeder i og smag til med salt og peber.
Justér evt. konsistens og smag med vand/eddike/sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her