300 g syltede rødbeder drænet vægt
250 g svesker vejet uden sten
200 g rå rødbede
1,25 dl syltelage fra rødbeder
1,5 dl rødvins -eller sherryeddike
2 hele milde chili
1 stjerneanis
2 cm kanel hel
1 dl stærk kaffe
salt, peber
4 enebær
Skær sveskerne ud i tern a ca. ½ x ½ cm.
Skær de syltede rødbeder ud i lidt mindre tern.
Skær de rå rødbeder i helt små tern.
Bring sveskerne i kog med syltelage, eddike, krydderier og kaffe.
Kog ca. 6-8 min. til sveskerne er blevet bløde uden dog at smatte helt ud.
Kast de rå rødbedetern i gryden og træk den så af blusset.
Kom grydens indhold i en skål, lad det køle lidt af.
Vend de syltede rødbeder i og smag til med salt og peber.
Justér evt. konsistens og smag med vand/eddike/sukker.