Logo

Rødbedechips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g rødbeder
71/2 dl olie

Rødbederne skæres i papirtynde skiver med en meget skarp kniv.
Olien opvarmes i en meget stor gryde og rødbedeskiverne frituresteges ad flere omgange.
De skal være brune og sprøde.
Læg de færdige chips på fedtsugende papir, og hold dem evt. varme i en 180ºC varm ovn.

De kan eksempelvis serveres med en god mayonnaise, iblandet hakkede friske krydderurter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (14 stemmer)
Siden er blevet set 1.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her