Logo

Rød Oksemørbrad serveret på salat med ingefær og radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g oksemørbrad (meget mørt)
1 spsk knuste peberkorn
Maldon sea salt
1 stort bdt radiser
2 bdt rucola salat
½ fint snittet iceberg
1 spsk frisk ingefær skåret i tynde strimler
1-2 mellem stærke chili skåret i strimler (uden kernerne)
1 bdt frisk ingefær
olivenolie til stegning

Dressing:
2 spsk sesamolie
2 spsk soya
saft fra 1 lime

Rør salt og peber sammen og kom blandingen ud på et rent skærebræt.
Rul mørbraden rundt så peber og salt sætter sig hele vejen rundt.
Varm lidt olie på en pande og brun kødet på alle sider.
Sæt kødet på en rist i en varm ovn, 200 º 20 minutter.
Tag det ud og lad det hvile lunt 10 minutter.

Snit radiserne og bland rucola med iceberg og anret det på et stort fad.
Skær kødet i tynde skiver og anret det smukt henover salaten.
drys med ingefær og frisk chili.
drys med radiserne.

Pisk dressingen sammen og kom den henover sammen med plukket koriander og server med et godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her