Logo

Rød grønsagscurry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 spsk rød karrypasta eller efter smag
4 hakkede kartofler
300 g hakket græskar eller gulerod
400 g hakkede søde kartofler
5 dl grønsagsbouillon
300 g blomkål i små buketter
250 g nippede grønne bønner
 
Varm karrypastaen op under omrøring ved middel varme i en pande i 2 minutter.
Tilsæt kartofler, græskar eller gulerødder, søde kartofler og grønsagsfond og kog langsomt op.
Lad simre, mens der af og til røres, i 20 minutter, til grønsagerne næsten er kogte.
Tilsæt blomkål og bønner og kog i 3-5 minutter mere, til grønsagerne er møre.
Server retten omgående.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her