Logo

Rød Aalborg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive surbrød med smør
1-2 skiver fersk røget laks
2 spsk rød kaviar eller Cavi-Art,
2 spsk laksetatar
1 plastik æggeskal
¼ cl Rød Aalborg (iskold)
1 kvist frisk dild

Læg den røgede laks på det smurte surbrød.
Læg en bræmme af kaviar ovenpå.
Ved siden af lægges en bræmme af laksetatar.
Pynt med dildkvisten.
Sæt plastikskallen øverst.
Sidst, men ikke mindst, skal der Aalborg i skallen, det smager godt som "dressing"

Laksetatar:
150 g rå laks
2 spsk cremefraiche 18%
2 spsk stærk dijonsennep
2 spsk citronsaft
1 spsk hakket frisk
estragon
salt og peber

Hak laksen groft og bland de øvrige ingredienser i.
Laksetataren skal hvile i køleskabet i ½ time.
Den skal måske have lidt ekstra salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her