Logo

Råsyltede solbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g solbær
350 g sukker
 
Skyl solbærrene.
Knus ⅓ del af bærene og bland dem med de hele bær.
Rør sukkeret i og stil de syltede solbær i køleskabet.
Rør i bærrene et par gange om dagen i 3 dage.
Kom på rengjorte glas, luk til, og opbevar dem i køleskab. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (10 stemmer)
Siden er blevet set 3.858 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her