Logo

Råsyltede hindbær 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hindbær 
½ kg sukker 
1 spsk konserveringsvæske /Atamon
 
Ca. en tredjedel af bærrene knuses og røres med sukker og konserveringsvæsken, til der er dannet en lage.
Resten af frugten tilsættes, og syltetøjet stilles koldt til næste dag.
Så røres atter, til der er dannet så meget lage, at frugten er dækket, og
sukkeret helt opløst.
Hæld syltetøjet i og tilbind straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her