Logo

Råsyltede agurker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 salatagurker
500 g sukker
100 g groft salt
½ l. eddike

Agurkerne skæres i skiver som til pålæg (2-4 mm tykkelse vil holde dem sprøde lang tid).
Lægges i en krukke.
Sukker, salt og eddike hældes over.
Der skal ikke røres.
Sukker og salt opløses i løbet af 8 - 10 dage.
Stil krukken koldt.
De råsyltede agurker kan opbevares i mange måneder, -faktisk fra sæson til sæson, og beholder sin sprødhed til det sidste.
Er man heldig at have dildkroner eller dildfrø, tilsættes de for en ekstra god smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
78607-03-2010 11:53:02 Bente
Denne opskrift er helt super, jeg bruger
skoleagurker og smelter salt og sukker med eddike
lidt inden jeg hælder over.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her