Logo

Rå grønkål, grøn peber og saltet torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
400 g ren torskefilet med skind
½ dl groft salt
2 spsk sukker.
lidt knuste grønne (Madagaskar) peberkorn
 
Salaten:
3 grene grønkål
1 skalotteløg i tynde ringe
1 kvist plukket dild
½ dl mayonnaise
2 spk. grønne (Madagaskar) peberkorn
1 tsk sennep, gerne Dijon
Salt
 
Tag torskefileten og læg den på en bakke.
Drys sukker, salt og knuste peberkorn udover.
Dæk med køk­kenfilm og sæt fadet på køl nogle timer.
 
Tag fadet ud og skær torsken i meget tynde skiver, anret dem på et lækkert fad - ikke disse skide tallerkener, som vi alle går og snobber omkring!
 
Salaten: Rib grønkålen meget fint fra stokken, den må og skal ikke være for stort ribbet, for så bliver den for grov i munden!
Vask kål­strimlerne i koldt vand ad flere omgange, så al jord er væk.
Læg grønkålstrimlerne i en skål med resten af ingredienserne og vend godt rundt.
Krydr nu salaten med salt og drys den ud over fiskefadet.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her