Logo

Puchero - kødsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kalveskank
¾ kg oksebov
1 ung høne (ca. 1 ½ kg)
3 liter vand
salt
4 gulerødder
½ stort selleri
2 store kartofler
2 majskolber
2 porrer
4-6 mellemstore løg
2-3 flåede tomater
1 stykke græskar
       
Denne ret skal koge i en stor lermarmite (lergryde) - men selvfølgelig kan
en suppegryde bruges.
Få slagteren til at hugge skanken i mindre stykker.
Kødet sættes over i koldt vand og varmes op ved langsom varme.
Suppen skummes, salt tilsættes og den koges under låg ½ time.
Derefter tilsættes den istandgjorte høne, evt. halveret.
Suppen koges videre, i alt ca. 2 timer.
En time før den er færdig tilsættes urterne;
gulerødder flækket 1-2 gange på langs og skåret i ca. 6 cm lange stykker, selleri skåret i 6 cm lange bjælker, kartofler i store terninger og majs i ca. 3 cm tykke skiver.
½ time før retten ar færdig tilsættes:
porre skåret i ca. 5 cm lange stykker, løgene skåret i kvarte, flåede, ituskårne tomater uden kerner og græskar skåret i store terninger.
Når kødet er godt mørt tages det op, skæres fra benene og i mindre stykker.
Retten kan serveres i gryden og spises af dybe tallerkener.
Men på ægte argentinsk serveres grønsager og kød på hvert sit fad og suppen i en terrin og retten spises af tre tallerkener.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her