Logo

Poulard Postej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g fuglelever, hjerter og rensede kråser
350 g poulardkød
350 g svinekød - ikke for magert
1 dl rødvin
2 dl piskefløde
4 æg
timian
2 spsk majsmel
Salt
firskkværnet peber

Fuglelever, hjerter, kråser, polardkød og svinekød køres gennem en kødhakker og kommes i en skål. I skålen kommes øvrige ingredienser og røres god sammen.

Smages til med salt og friskkværnet peber.
Farsen kommes i aluforme og bages i vandbad i ovnen ved 200ºC,

Aluforme på 1 kg i 50-60 min. - Aluforme på 700 g i 30-35 min.

Serveres rygende varme med couvert brødTips:Pas på de må endelig ikke få for meget så bliver de tørre og kedelige.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her