Logo

Poulard i paprika - stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 poulard
2-3 løg
250 g champignon
1 spsk tomatpure
2 ½ dl fløde
paprika
       
Skær poularden ud i portionsstykker.
Gnid dem med salt og peber og anbring dem i en gennemfugtet stegeso.

Hæld fløde ved og lad retten stege ved 200ºC i ca. 1 time
Drys finthakket løg og champignon over kødstykkerne og lad stegesoen stå i ca. 15 min. i ovnen
Kødet er gennemstegt når kødsaften er helt klar
Smag skyen til med paprika
Serveres med kartoffelmos eller løse ris 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 642 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her