1 poulard
2 ananas
1 ds bambusskud
corry
2 løg
2 æbler
ris
¼ fløde
2 bananer
1 porre
1 gulerod
1 selleri
Poularden renses godt og skylles i koldt vand. Kommes op i en gryde, koldt vand kommes over så poularden lige er dækket, koges op og skummes godt, tilsæt grvntsager og salt, lad det koge i ca. 20-30 min. under låg. Når poularden er færdig tages den op og deles i fire stk Skindet tages af og benene ud. Poulardestykkerne holdes varme i lidt af suppen.
Carrysauce:
I en tyk bundet gryde kommes smør og de fint hakkede løg samt æblerne og der drysses med carry. Lad det brune godt så carryen bliver godt ristet af. Kom lidt af suppen ved og lad det koge ind til det halve, tilsæt fløden og lidt koldt smør, smag til og lad det koge til saucen er jævn.
Anret poularden på et varmt fad, hæld saucen over. Rist bananerne i smør med lidt carry. Pynt fadet med bambus og ananas.
Serveres med løse ris eller flûtes.