Logo

Pot au feu af lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g lammebov
50 g tørrede morkler
1 gulerod
10 skalotteløg
100 g pastinak
1 lille persillerod
50 g knoldselleri
6 tomater, flåede
2 porrer
2 fed hvidløg
frisk basilikum efter smag
grovbrød

Morklerne skylles og opblødes i koldt vand i 1 time.

Kødet skæres i tern ca 3x3 cm, overhældes med kogende vand og sættes derefter over i koldt vand.
Grøntsagerne tilsættes sammen med morklerne, når vandet er i kog.

Efterhånden som grønsagerne er møre, tages de op, skæres i passende stykker og lægges til side.
Når kødet er mørt, smages fonden til med salt og groftkværnet peber.

Grøntsagerne og presset hvidløg tilsættes og varmes kort igennem, inden grofthakket basilikum efter smag tilsættes.
Groft brød serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 439 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her