Logo

Portobellosvampesuppe med croutoner af gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skalotteløg
2 spsk smør
350 g portobellosvampe
2 fed hvidløg
¾ l grønsagsbouillon
(1 ½ dl hvidvin)
salt, peber
1 hvidløgsflûte
100 g gedeost mild
 
Løgene renses, skæres i tynde skiver og steges i 1 spsk smør i 8-10 min.
Skru ned for varmen og lad løgene koge i ca. 20 min. til de er
karamelliserede.
Løgene tages op og lægges i en skål.
Svampene renses og skæres i strimler.
Hvidløg renses og hakkes fint.
Det sidste af smørret smeltes og svampene ristes i ca. 12 min.
Bouillon, hvidløg og de ristede løg tilsættes.
Retten bringes i kog og koger ca. 20 min.
Smages til med salt og peber.
 
Fluten skæres i 12 skiver, osten smøres på og brødet grilles eller ristes et par minutter til osten er netop ved at smelte.
Suppen anrettes i 4 skåle og serveres med brødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her