Logo

Pommes frites - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g kartofler – gerne med skræl
2 l. vand
2 spsk groft salt

Vandet bringes i kog og salt tilsættes.
Når vandet koger, kommes kartoffelstavene i.

Når vandet igen koger slukkes for varmen og kartoflerne ”står” i 4 min.
Kartoflerne hældes i et dørslag/si, hvor de skal dryppe godt af.

Dup dem eventuelt tørre med et klæde.
Friske krydderurter som fx. timian og oregano hakkes.
Hvidløg hakkes (kan udelades)
Det hele blandes med kartoflerne på bagepapir på en bradepande.
Bages ved 225º i 30-40 min.

Vendes af og til.
Drys eventuelt med salt inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.059 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her