Logo

Pollo all arancio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
1 hel appelsin
saft af 3 appelsiner
2-3 spsk orangemarmelade
olivenolie
salt og peber

Kyllingen smørres indvendigt med orangemarmelade, fyldes med en appelsin skåret i stykker og gnides udvendigt med salt, peber og olivenolie. Den brunes jævnt over det hele i en gryde. Derefter skrues ned for varmen og appelsinsaften hældes over. Der dækkes med låg og kyllingen steger færdig på 40-50 min.

Kyllingen parteres og serveres med brød til og Fennikelsalat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her