1 skive ristet franskbrød med smør
1 pocheret æg
2. spsk stuvede champignon
100 g hummerhale
½ tsk paprika
½ tsk hakket persille
Skær hummerkødet i tynde skrå skiver og læg dem hele vejen rundt på brødet.
Læg det pocherede æg i midten og kom de stuvede champignoner på som en bræmme over ægget.
Drys paprika og hakket persille over champignonerne.
Stuvede champignon:
500 g hvide champignon
50 g smør
2 spsk hvidvin eller 1 spsk citronsaft
½ l piskefløde
1 tsk Maizena
salt og peber
Champignonerne skylles hurtigt og skæres i skiver.
Brun smørret på panden, kom champignonerne på panden og lad dem stege, til de er gyldenbrune.
Tilsæt hvidvin eller citronsaft.
Piskefløden hældes over, og det hele vendes godt.
Kom låg på og lad det simre i ca. 3 min.
Drys Maizenaen over, rør rundt og smag til med salt og peber.