Logo

Pikantbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bøf af oksemørbrad, tyksteg el. lignende
Pikant smøreost
bacon i skiver
champignon på glas
salt og peber
 
Skær bacon i små fine tern og rist dem på panden, læg dem på køkkenrulle til afkøling.
Skær champignon i små stykker.
Tag bøffen og skær en lille "lomme" i den, kom en teskefuld pikant-ost i, fordel champignon og bacon henover.
Drys med lidt salt og peber !
Steges i ovnen mellem 20-35 minutter ved 200°C.
Kan evt serveres med kartoffelrösti og whiskysauce !

 
Tips: Bøffen bliver saftig på en helt anden måde i ovnen !

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 720 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her