500 gram pigvarfilet
½ bundt bredbladet persille
100 g blødt smør
50 g parmasan
80 g rasp
½ tsk grov sennep
1 stk gulerod
1 stk skalotteløg
100 g selleri
1 fed hvidløg
½ liter kraftig rødvin
sukker
3 dl mørk kalvefond
Maizena
rødvinsedikke
1 kg jordskokker
1 tsk kommenfrø
½ tsk korianderfrø
3 fed hvidløg
olivenolie
300 g felt salat
Start med saucen. urterne skæres i små stykker, og ristes i olie til de bliver let gylnde. tilsæt fond og lad den koge lidt ned. hæld rødvin på, lad den reducere ned igen. derefter blendes saucen og sigtes igennem et klæde. derefter smages saucen til med salt, peber, sukker og edikke til den for en sød syrlig smag.derefter jævnes saucen med Maizena.
Jordskokkerne skrælles og lægges i en bredepande og vendes sammen med kommen, korianderfrø, hvidløg og olivenolie. bradepanden dækkes med alufolie og bages møre i ovnen ved 160 g
Blancheret persille, smør, rasp, ost og sennep køres i en foodproceser og smøres oven på pigvaren der er blevet vendt i olivenolie og krydret med salt og peber. fisken bages i ovnen og lægges oven på jordskokkerne, der er blevet vendt med feltsalaten