Logo

Picklessild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 couverter = 4 hele fileter)
Her skal bruges:
en stor blomkåls­buket, en gulerod, 100 gram perleløg,
½ courgette, 1 tsk karry, 1 tsk gurke­meje, 1 tsk dijonsennep, 1 spsk mai­zenamel, 1 spsk cremefraiche, frisk­hakket persille, ½ liter sigtet grundla­ge.
 
Grundlage:
1 liter eddike
1 liter sukker
1/ 2 liter vand
2 spsk sort hel peber
5 løg i tykke skiver
 
Courgette, blomkål og gulerod skæres i stykker på størrelse med perle­løgene, og blomkål og gulerod koges let hver for sig.
Den sigtede lage tilsættes gurke­maje og karry, gives et opkog og jæv­nes med Maizenamel udrørt i lidt vand og afkøles.
Herefter tilsættes sen­nep, grønsager, cremefraiche og sil­destykkerne.
Pynt ved anretning med persille.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 580 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her