Logo

Pia´s paprika gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g skinkekød i tern
3 spsk hvedemel
2 løg
2 fed hvidløg
1 pakke cocktailpølser uden skind
1 pose frosne eller 250 g friske champignoner
1 stor dåse tomatpuré
½ l fløde
1 brev paprika
 
Fyld melet i en frysepose med paprika og bland det godt, tilsæt kødet og ryst til alt kød er dækket af hvedemel/paprika blandingen.
Hak løg og steg dem i lidt fedtstof, til de er bløde.
Tag kødet op af posen og ryst det overskydne hvedemel af og kom det i gryden til løgene.
Steg kødet til det er gennemstegt, det vil se lidt grødagtigt ud, men bare rolig.
Tilsæt fløde, tomatpuré og knust hvidløg.
Lad det simre i 15-20 min.
Mens retten simrer, brunes champignon og cocktailpølser på en pande.
Det tilsættes gryderetten lige inden servering med med ris til.
Bliver retten for fed, kan der bruges ¼ fløde og ¼ letmælk i stedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her