Dej:
50 g smør
2 dl vand
2 dl hvedemel
4 æg
fedtstof til pladen
1-2 spsk punch
Flormelis
Fyld:
1 æg
3 spsk sukker
½ vaniljestang
3 dl piskefløde
200-300 g bær, fx. let sukrede hindbær eller brombær
Kog vand og fedtstof i en tykbundet kasserolle.
Tilsæt melet ad flere gange under kraftig piskning.
Rør indtil du får en jævn dej, som slipper kasserollebunden.
Tag kasserolle af varmen og rør i dejen, så den køler noget.
Tilsæt æggene et ad gangen.
Rør godt mellem hvert æg.
Smør pladen og læg dejen i en rund krans, ca 15 cm i diameter i hullet. Bag kransen ved 225°C på nederste rille til den er gylden, ca 25 min. Tag den ud og lad den køle.
Pisk æg og sukker sammen til fyldet så det bliver hvidt og luftigt. Skær et langt snit i vaniljestangen og krab vaniljekornene ud.
Kom kornene i æggemassen.
Pisk fløden stiv og bland den i massen.
Rør punch og flormelis sammen til en stiv glasur.
Del kransen i 2 bunde og fyld den med bær og vaniljefløden.
Læg kransen på et fad og dryp glasur over.
Servér med resten af fløden.