Logo

Petit fours med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40-50 stk

375 g rå marcipan
3 spsk finthakkede svesker
3 cl portvin
60 g blød nougat
3 cl creme de cassis
1 æggehvide
Chokolade til overtræk

Marcipan, svesker og portvin røres godt sammen og køles lidt af. Nougaten blandes i, og der smages til med creme de cassis. Æggehviden piskes stiv med lidt salt. Æggehviden blandes i marcipanmassen, hvorefter det køles ned. Massen formes som små toppe, der dyppes i chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her