Logo

Pekingand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pekingand (2500 - 3000 g)
1 l. vand
1 skive ingefær
1 skalotteløg
3 spsk honning
1 spsk riseddike
1 spsk sherry
1 ½ spsk Maizena opløst i 3 spsk vand
skalotteløg til pynt

Rens anden. Tør den og bind en snor om halsen. Hæng den til tørre et køligt og luftigt sted i 4 timer. Fyld en stor wok med vandet som koges. Tilføj ingefær, skalotteløg, honning, riseddike og sherry. Lad det koge og jævn med Maizena under konstant omrøring.

Læg anden på en rist over en stor skål. Hæld den kogende væske over anden i ti minutter.

Hæng anden op igen i det samme kølige sted denne gang i seks timer, indtil den er helt tør.

Læg anden med brystsiden opad i en rist i en ovn forvarmet til 350 º. Stil et fad med vand under til dryppelse. Steg i en halv time. Vend anden og steg i yderligere en halv time.

Vend den igen og steg 10 minutter til.

Brug en skarp kniv til at skære det sprøde skin af. Server derefter kød og skind direkte på et forvarmet fad.

Andestykkerne pakker man så ind i små meget tynde pandekager, der serveres til sammen med et udvalg af saucer og forskellige grønsager som man nu synes om.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her