Logo

Peberfrugt og fetadip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g fetaost i tern.
50 g kvark.
50 g afdryppede peberfrugter i lage.
8 friske basilikum blade.
Salt og friskkværnet peber.
 
Alle ingredienser (undtagen salt), kommes i en blender.
Blendes til det har en cremet kosistens.
Smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her