Logo

Pate med kyllingelever - Kyllingeleverpate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kylingelever
30 g smør
1 løg, skåret i både
3 fed hvidløg
4 spsk fromage frais
1 spsk brandy

Varm ovnen op til 200ºC.
Læg kyllingelever, smør, løg og hvidløg i et ovnfast fad, rist det i den varme ovn i 25-30 minutter, indtil løget er mørt.
Kom ingredienserne i en food-processor eller blend sammen med resten af ingredienserne og blend dem til en glat masse.
Smag på pateen og krydr om nødvendigt med salt og peber.
Hæld den i et fad eller en skål og opbevar den i køleskabet, til den skal bruges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.342 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her