Logo

Pastasauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 løg
500 g hakket oksekød
2 dåser flåede tomater
1 dåse champignoner
2-3 tsk rosenpaprika
3-4 tsk tørret basilikum
salt og peber
 
Først skæres løgene ud og svitses i smeltet fedtstof.
Dernæst tilsættes hakket oksekød som svitses til det er helt brunt.
Så tilsættes de flåede tomater og champignon samt krydderierne.
Der lægges låg på og det skal simre i små 20 minutter.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her