Logo

Pastasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

lidt fedtstof
2 løg
500 g hakket oksekød
2 dåser flåede tomater
Evt. også en dåse champignoner
2-3 tsk rosenpaprika
3-4 tsk basilikum
salt og peber

Først skæres løgene ud og svitses i det smeltede fedtstof. Dernæst tilsættes hakket oksekød som svites til det er helt brunt. Så tilsættes de flåede tomater og champignonerne samt krydderierne. Der lægges låg på og det skal småkoge i små 20 minutter.

Denne sauce er beregnet til kogt pasta, helst frisk pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her