400 g muslinger
2 dl hvidvin
50 g smør
1 løg
1 spsk karry
150 g pastaskruer
ca. 300 g grønsager fx.:
Gulerødder
squash
persillerod
Mangodressing:
1 dl kraftig muslinge- eller fiskebouillon
½ dl piskefløde
½ dl olivenolie
1 frisk mango
lidt reven ingefær
2 lime
Rens muslingerne. I en gryde kommes smørret, heri sauteres finthakket løg, tilsæt karry, kom muslingerne og hvidvin i gryden og læg låget på.
Muslingerne dampes til de åbner sig. Herefter pilles de ud af skallerne.
Fonden nedkoges til 1 dl pastaen koges og smages til med salt og lidt
olivenolie.
Grønsagerne skrælles og skæres i tynde lange skiver.
Grønsagerne blancheres let, hvorefter de afkøles og blandes med pasta og muslinger samt stykker af rå mango, hvorefter dressingen vendes i.
Dressing:
Lun muslingefond blendes med piskefløde samt et lille stykke af mangoen, hvorefter olivenolien blendes med.
Smag til med revet frisk ingefær, salt, saft og reven skal af frisk lime.
Tilbehør:
Karry- og mangodressing samt et godt stykke brød.