Logo

Pastasalat med kylling og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g kylling
200 g Fusili (pastaskruer)
150 g bacon i skiver
1-2 stk æbler

Dressing:
2-2 ½ dl cremefraiche
1-2 dl let mayonnaise (kan udelades)
1 tsk lime-/citronsaft
2 spsk karry
salt
peber

Tilbehør: Groft brød

Kog pastaen i letsaltet vand og lad den køle af i en sigte.
Skyl den med kold vand i en sigte så de ikke klistrer sammen.
Skær bacon i stykker af ca. 1 cm og steg det sprødt.
Læg det på køkkenrulle for at suge det overskydende fedt væk.
Steg eller kog kyllingen og skær den i passende firkanter (ikke for små).
Skyl æblerne og skær dem i halvstore tern.

Bland alle ingredienser i creme fraichen og hæld dressingen over salaten.
Bland godt så dressingen fordeler sig jævnt.

Tips: Har du friske asparges kan du skære dem i stykker og komme dem i salaten

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her