150 g pasta
1 liter grønsagsbouillon
Marinade:
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk olie
½ dl vand
1 dl friskklippet karse
100 g cheddar i tern
100 g danablu i tern
1 rødløg i tern
½ agurk i halve skiver
¾ l fintstrimlet icebergsalat
Pynt:
brøndkarse
Tilbehør:
groft brød
Kom pastaen i kogende bouillon og kog den i ca 10 min.
Den skal være mør uden at virke blød.
Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.
Marinade:
Pisk eddike, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt.
Pisk vand i. Tilsæt karsen og smag til.
Vend den varme pasta i marinaden.
Lad den stå og bliv kold.
Læg ostetern, rødløg, agurkskiver og salat lagvis mellemstore den marinerede pasta i en skål.
Stil salaten kold.