Logo

Pastasalat med broccoli og tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g pasta-penne
1 bdt broccoli i buketter
100 g bønnerspirer
100 g frisk og ikke for grov spinat
8 tomater
2 dl jomfruolie
Saft af 1 citron
Hvidløg
Frisk basilikum

Kog broccolien mør i rigeligt, saltet vand.
Afkøl den i en skål koldt vand og hæld den i en sigte.
Kog pastaen i samme vand efter anvisningen på pakken.
Skær tomaterne i kvarte og blend dem groft.
Rør olie, hakket hvidløg og basilikum i.
Hæld vandet fra den færdigkogte pasta og hæld straks tomatsalsaen over.
Bland broccoli, spinat og bønnespirer i, når salaten er kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 751 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her